RUTES TURÍSTIQUES "ENTRE COMARQUES"


ENTRE COMARQUES 2019

És un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d'Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor i la Costera-Canal de Navarrés
Mitjançant aquest programa es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.
Programa turístic / Programa turístico
Inscripcions fins les 12:00h del dijous anterior a la ruta a través del formulari on line de les Mancomunitats participants.
Inscripciones hasta las 12:00h del jueves anterior a la ruta a través del formulario on line de la Mancomunidades participantes.
L’email serà la principal via de comunicació entre l’organització i el turista. El email será la principal vía de comunicación entre la organización y el turista.

El preu per persona és de 5€ al dia (inclou les visites de matí i vesprada), que s’abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipi. Als turistes se’ls obsequiarà en un detall de benvinguda en les rutes de la vesprada.
El precio por persona es de 5€ al dia (incluye las visitas de mañana y tarde), que se abonaran en la primera ruta al responsable de cada municipio. Los turistas serán obsequiados en un detalle de bienvenida en las rutas de la tarde.

Totes les rutes començaran a les 10:30h del matí i a les 16:30h de la vesprada des de l’ajuntament de cada població. Segons el programa establert.
Todas las rutas empezaran a las 10:30h de la mañana y a las 16:30h de la tarde desde el ayuntamiento de cada población. Según programa establecido.

Anar amb cotxes propis. Ir en coches propios.
Qualsevol itinerari pot sofrir modificacions d’última hora.
Cualquier itinerario puede sufrir modificaciones de última hora.
L’organització no es fa responsable dels danys que puguen ocórrer
La organización no se hace responsable de los daños que puedan ocurrir.

PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA EN LES MANCOMUNITATS PARTICIPANTS
PUNTOS DE INFORMACIÓN TURÍSTICA EN LAS MANCOMUNIDADES PARTICIPANTES

Més informació en www.valldalbaida.com // www.riberaturisme.es // www.mancomunitat-safor.org / www.lacosteracanal.es

Mancomunitats > Telf: 962389091 - 962414142 - 962965003 - 962280441

****
Organitza: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, de la Ribera Alta i Baixa, La Safor i la Costera-Canal ,Compta amb la col•laboració dels ajuntaments de les comarques participants

Patrocina: Patronat Provincial de Turisme - Diputació de València
Generalitat Valenciana - Comunitat Valenciana

Documentos adjuntos